BG EN
Неактивни онлайн поръчки Неактивни онлайн поръчки
Услугата за онлайн поръчки в... Виж повече

Нови заглавия
Светът около нас
Светът около нас

Книжки с дръжка и дебели страници от картон, каширан върху лек, мек и безвреден материал – Eva, щанцвани.   Книжките за интересния свят, заобикалящ малкото дете, му помагат да го опознае и обикне. Мекият материал с различен цвят за всеки лист е приятен и прави книжките безопасни за детето. А от всяка страничка с весели очички го гледат познати и непознати животни, придружени с кратки, запомнящи се...

Нови заглавия
Магията на приказките
Магията на приказките

Забавни, поучителни, вълшебни или съвсем обикновени. Приказките от книжките в тази поредица  ще понесат малкия читател на крилете на собственото му въображение. Ще му покажат далечни земи на чудесата или чудесата съвсем близо до нас. Ще му помогнат да преброди континенти или ще го поведат за ръка по тайните пътеки на собствената ни родина.

Нови заглавия
Любопитни мъници
Любопитни мъници

Малкото дете е любопитно.То постоянно задава въпроси и открива нещата около себе си - реалните събития и абстрактните понятия.Това е сложният процес на неговото израстване, който ние понякога не забелязваме. Когато по пътя към познанието му помагат също такивалюбопитни дребосъци,трудното става лесно и приятно.

Нови заглавия
Приказки със стикери
Приказки със стикери

Тези книжки дават възможност на детето да допълва илюстрациите на приказките. Така то активно участва в тях.

Нови заглавия
Колекция - Любими приказки
Колекция - Любими приказки

В тези сборници сме събрали любимите приказки на децата, от най-сладкодумните разказвачи. Това са същите приказки, които още бабите ни са слушали като деца. Съвсем същите, каквито те ги помнят или вече не ги помнят чак толкова добре. Затова ние ще ви ги разкажем. Такива, каквито сме ги чули от своите баби, а те – от техните.

Нови заглавия
100 забавни задачи - Аз съм българче
100 забавни задачи - Аз съм българче

В комплекта „Аз съм българче„ ще намерите игри за деца от 1-и до 3-и клас, които им помагат чрез игра да научат много интересни неща за България. По забавен начин да открият и лесно запомнят важни факти и събития. По-лесно от учебник! Пишеш и изтриваш. И е все по-забавно!