BG EN
Неактивни онлайн поръчки Неактивни онлайн поръчки
Услугата за онлайн поръчки в... Виж повече

Нови заглавия
Магията на приказките
Магията на приказките

Забавни, поучителни, вълшебни или съвсем обикновени. Приказките от книжките в тази поредица  ще понесат малкия читател на крилете на собственото му въображение. Ще му покажат далечни земи на чудесата или чудесата съвсем близо до нас. Ще му помогнат да преброди континенти или ще го поведат за ръка по тайните пътеки на собствената ни родина.

Нови заглавия
Любопитни мъници
Любопитни мъници

Малкото дете е любопитно.То постоянно задава въпроси и открива нещата около себе си - реалните събития и абстрактните понятия.Това е сложният процес на неговото израстване, който ние понякога не забелязваме. Когато по пътя към познанието му помагат също такивалюбопитни дребосъци,трудното става лесно и приятно.

Нови заглавия
Приказки със стикери
Приказки със стикери

Тези книжки дават възможност на детето да допълва илюстрациите на приказките. Така то активно участва в тях.

Нови заглавия
Колекция - Любими приказки
Колекция - Любими приказки

В тези сборници сме събрали любимите приказки на децата, от най-сладкодумните разказвачи. Това са същите приказки, които още бабите ни са слушали като деца. Съвсем същите, каквито те ги помнят или вече не ги помнят чак толкова добре. Затова ние ще ви ги разкажем. Такива, каквито сме ги чули от своите баби, а те – от техните.

Нови заглавия
100 забавни задачи - Аз съм българче
100 забавни задачи - Аз съм българче

В комплекта „Аз съм българче„ ще намерите игри за деца от 1-и до 3-и клас, които им помагат чрез игра да научат много интересни неща за България. По забавен начин да открият и лесно запомнят важни факти и събития. По-лесно от учебник! Пишеш и изтриваш. И е все по-забавно! 

Нови заглавия
Приказки за Хитър Петър
Приказки за Хитър Петър

Много от приказките за Хитър Петър звучат като анекдоти. Донякъде тъкмо като такива са били и създадени. Разказвани са повече от сто години, още от времето, когато народът ни е бил под турското робство. Тогава тези приказки не просто са заб авлявали слушателите с веселяшките си истории, но са повдигали и духа на обикновения българин, страдащ и от грабителството на чорбаджии, попове и разбойници. Но ето че поне в тези...