BG EN

НОВИ ЗАГЛАВИЯ
Папки за портфолио
Папки за портфолио

Папката съдържа: българската азбука –червени (гласни) и сини (съгласни) 10 картона А4 за рисуване апликации и др.

Историята е интересна
Книга 1: Праистория, Месопотамия, Египет
Книга 1: Праистория, Месопотамия, Египет

Изданието е напълно съобразено и изцяло съответства на програмата на МОН по история. Поредицата ще бъде незаменим помощник за ученика, пред когото тепърва се разтварят вратите към тази безкрайно интересна наука. Всяка от трите книги е създадена с грижа и внимание тъкмо към ученика и дава възможност наистина да бъдат разбрани събитията от миналото.

НОВИ ЗАГЛАВИЯ
3D КЪЩА - СПАЛНЯ
3D КЪЩА - СПАЛНЯ

Комплектът съдържа обзавеждането на цяла спалня : трикрилен гардероб с отварящи се врати с дръжки , 6 закачалки с дрехи , родителска спалня , 2 възглавници , 2 книги , 2 нощни шкафчета , бебешко креватче - люлка , бебе , люлеещ се стол , дамска тоалетка , 2 стола  ; 3 стени , под в 2 разцветки , мама татко с 2 пластмасови стойки за тях - всичките съставени от 67 елемента .

Помагало
Избираеми учебни часове по Български език и литература за 1ви клас
Избираеми учебни часове по Български език и литература за 1ви клас

Помагалото по Български език и литература за I клас на издателство „Питагор” и „Златното пате“ напълно включва всички нововъведения и изисквания по новата учебна програма за I клас. То дава отлична възможност на учителите, работейки по досегашния буквар, да успеят да приложат и всички нови елементи от актуалната учебна програма. За децата помагалото предлага много игри и задачи, свързани с различни...

Марти
Марти
Марти

Белгийската серия „Martine” е любима на малки и големи в много държави по света. Годишно от нея се продават над 1 млн. книжки, а общите ù продажби вече надхвърлят 100 милиона. Това прави книжките за Марти едни от най-продаваните книги въобще. Пък и няма как човек да не се влюби в нежните живи илюстрации, независимо от възрастта си. Радваме се да предоставим и на българските деца възможността...

НОВИ ЗАГЛАВИЯ
Дворецът на Спящата красавица
Дворецът на Спящата красавица

Серията Приказни дворци позволява на детето разтвор след разтвор, стая след стая  да навлезе в света на любими приказни герои. Оформени с различен контур и подредени на нива, страниците на тези книги създават усещане за дълбочина на истински замък.