BG EN

Историята е интересна
Книга 1: Праистория, Месопотамия, Египет
Книга 1: Праистория, Месопотамия, Египет

Изданието е напълно съобразено и изцяло съответства на програмата на МОН по история. Поредицата ще бъде незаменим помощник за ученика, пред когото тепърва се разтварят вратите към тази безкрайно интересна наука. Всяка от трите книги е създадена с грижа и внимание тъкмо към ученика и дава възможност наистина да бъдат разбрани събитията от миналото.

Марти
Марти
Марти

Белгийската серия „Martine” е любима на малки и големи в много държави по света. Годишно от нея се продават над 1 млн. книжки, а общите ù продажби вече надхвърлят 100 милиона. Това прави книжките за Марти едни от най-продаваните книги въобще. Пък и няма как човек да не се влюби в нежните живи илюстрации, независимо от възрастта си. Радваме се да предоставим и на българските деца възможността...

НОВИ ЗАГЛАВИЯ
3D КЪЩА - СПАЛНЯ
3D КЪЩА - СПАЛНЯ

Комплектът съдържа обзавеждането на цяла спалня : трикрилен гардероб с отварящи се врати с дръжки , 6 закачалки с дрехи , родителска спалня , 2 възглавници , 2 книги , 2 нощни шкафчета , бебешко креватче - люлка , бебе , люлеещ се стол , дамска тоалетка , 2 стола  ; 3 стени , под в 2 разцветки , мама татко с 2 пластмасови стойки за тях - всичките съставени от 67 елемента .

Помагало
Избираеми учебни часове по Български език и литература за 1ви клас
Избираеми учебни часове по Български език и литература за 1ви клас

Помагалото по Български език и литература за I клас на издателство „Питагор” и „Златното пате“ напълно включва всички нововъведения и изисквания по новата учебна програма за I клас. То дава отлична възможност на учителите, работейки по досегашния буквар, да успеят да приложат и всички нови елементи от актуалната учебна програма. За децата помагалото предлага много игри и задачи, свързани с различни...

НОВИ ЗАГЛАВИЯ
30 Приказки на славянските народи
30 Приказки на славянските народи

Забавни, поучителни, вълшебни или съвсем обикновени. Приказките от книжките в тази поредица  ще понесат малкия читател на крилете на собственото му въображение. Ще му покажат далечни земи на чудесата или чудесата съвсем близо до нас. Ще му помогнат да преброди континенти или ще го поведат за ръка по тайните пътеки на собствената ни родина.

НОВИ ЗАГЛАВИЯ
Дворецът на Спящата красавица
Дворецът на Спящата красавица

Серията Приказни дворци позволява на детето разтвор след разтвор, стая след стая  да навлезе в света на любими приказни герои. Оформени с различен контур и подредени на нива, страниците на тези книги създават усещане за дълбочина на истински замък.